Blog

Soldeerpret

Al weken ben ik in de weer met motortjes, snoertjes en batterijen. Op onderzoek uit naar de handigste manier om motortjes bruikbaar te maken zonder dat er een soldeerbout aan te pas komt.
De motortjes worden gebruikt door kinderen van 6 tot 10 jaar bij het maken van trilwezens/robotjes. Ik heb even getwijfeld om de kinderen te laten solderen.. maar een soldeerbout is 450 graden en het is toch wel een heel precies werkje. Daarom heb ik zelf al de elementjes in elkaar gezet.
En zo zag mijn werktafel er afgelopen week uit:

Draad strippen, krimpkousjes gebruiken, draadspanning meten EN solderen… het zijn dingen die ik niet dagelijks doe. Ik voelde mij ZO technisch 😉 Ik word er blij van :)!

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *