Blog

Snailmail?!

Snailmail foto marjondotorg WEBAl een tijdje geleden volgde ik een super leuke workshop Snailmailen, gegeven door Zelluf (een praktijk in Den Haag voor creatieve speltherapie). Ik post dit nu pas omdat ik de ontvanger graag wilde verrassen. Dat is gelukt!

Snailmail?
Ik kende de term wel vaag maar heb er nooit eerder bij stilgestaan wat het nu precies is, snailmailen.
In mijn beleving is post altijd langzaam en leuk en ik verstuur nog altijd veel liever echte post in plaats van digitale.
Maar goed! Snailmail is eigenlijk ‘gewone post’, geen mail, whatsapp of Facebookbericht.
De term komt van Slakkenpost, langzaam dus! Zo eentje waar je een postzegel op doet maar dan het liefst toch net met meer aandacht vormgegeven. Een cadeautje per post!

Snailmail foto 1 marjondotorg WEB Snailmail foto 2 marjondotorg WEB
Ik maakte snailmail voor mijn beste en oudste vriendin! Een doos gevuld met allerlei mini-cadeaus: een slingertje, lieve briefjes, bloemzaadjes en een vakantie-notitieboekje.

Mocht je nog nooit een snailmail hebben gemaakt: ik raad het aan. Je beleeft vast veel plezier aan al het knip- en plakwerk EN maakt een ander blij met speciale post <3! (en nu heb je/ik eindelijk een bestemming voor al die leuke washi tape, zakjes, stickers, enveloppen, gekleurde pennen, enz, enz, enz).

Bewaren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *