Over mij

Ik ben Marjon, 38 jaar en woon in Den Haag.
In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig; ik teken, zeefdruk en ben dol op het maken van (kinder)kleding.  Een deel van mijn creaties toon ik hier, op mijn website, in mijn portfolio www.marjon.org/portfolio.
Op mijn blog lees je hoe mijn ontwerpen en creaties tot stand komen en het reilen en zeilen van mijn studio: Studio Stipjes en Streepjes maar ook tuinieren, naaien, zeefdrukken, en meer. De rode draad is vooral MAKEN, mijn grootste passie!
Studio Stipjes en Streepjes
Op 1 januari 2017 startte ik mijn eigen bedrijf: Studio Stipjes en Streepjes.

Ik verzorg workshops voor diverse naschoolse opvanglocaties in Den Haag. De workshops die ik momenteel geef zijn Technisch LEGO (programmeren met LEGO), stop motion, druktechnieken, weetjes over de natuur en knutselen met elektronische componenten (robotjes maken).Het ontstaan van Studio Stipjes en Streepjes
Mijn studio is ontstaan uit mijn grootste passies: ontwerpen en maken!
Mijn creativiteit hoort bij mij, evenals mijn affiniteit met cultuur. En tijdens mijn opleiding Industrieel Product Ontwerpen ontstond ook mijn interesse in techniek. Gecombineerd met mijn liefde voor kinderen en hun belevingswereld vormt dit de basis van Studio Stipjes en Streepjes.
Mijn missie is:
“Kinderen uitdagen, verwonderen over hun eigen kunnen en plezier laten ervaren in het leren van iets nieuws.”
Dit ben ik ook: Communicatiemedewerker
Voor en tijdens mijn zwangerschap was ik werkzaam als communicatiemedewerker bij een Haagse Kinderopvangorganisatie. Ik was allround verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie. Met als kerntaken het adviseren van stafafdelingen, ondersteunen van locatiemanagers bij pr- en communicatievraagstukken, de vormgeving en ontwikkeling van PR-materiaal en de implementatie en het beheer van de social mediakanalen.

Heb je een vraag, een tip of weet je een leuke opdracht voor mij? Schroom dan niet mij te mailen (marjon@marjon.org).
Ik hoor graag van je!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren