Blog

Naai ik nog?

Ja! Al ben ik op het gebied van naaien wel minder productief sinds de start van www.studiostipjesenstreepjes.nl.

De afgelopen tijd heb ik vooral genaaid voor mijn dochter. Kleine kledingstukken die snel af zijn, dat lukt nog wel 🙂 Niks ingewikkelds dus!

Lena dress
Ik zag op internet een nieuw gratis patroon verschijnen: de Lena dress. Het patrooni s gemaakt door Sofie van de weblof Wensejwat. Dat vind ik dus super aardig! Een heel mooi patroon maken en die dan GRATIS aanbieden 🙂 Ik ben er zo blij mee! Eindelijk een heel makkelijk patroon van een heel comfortabel jurkje.
Je vindt het patroon dan ook op haar website (*klik*).
Je kunt ervoor kiezen om hem met lange of korte mouwen te maken. Ik maakte beide.


Patroon:Lena dress
Stof: Sweaterstof van de stoffenmarkt en gekocht voor €5! Hij is al een aantal keer gewassen en het stofje, stiekem had ik mijn twijfels, blijft echt mooi!
Ik leukte de jurk op met een naaipatch, gekocht via Aliexpress (waarschijnlijk minder fair wear :S). Ik heb dit niet zelf bedacht maar heb mij laten inspireren door een foto op Instagram (https://www.instagram.com/p/BRJj3WNB9tz/).

Patroon:Lena dress
Stof: Sweaterstof, gekocht bij Tuutsjes

Legging
De leggings in de winkels zijn mij vaak iets te zoet… maar gelukkig zijn die eenvoudig zelf te maken.
Patroon: uit Ottobre Winter 6/2016
Stof: Tricot, gekocht bij Tuutsjes

Robyn rokje
En dit rokje maakte ik een tijdje geleden.
Ik ben vooral fan van de steekzakjes <3

Patroon: Robyn uit La Maison Victor
Stof: Kokka

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *