Blog

Is het lang geleden…

8 maart 2018 verscheen hier mijn laatste blog. Kort daarna kreeg ik een nieuwe baan. Een hele interessante en toffe baan, waar ik vol enthousiasme aan begon. In diezelfde enthousiasme raakte ik mijn blog-zin kwijt. Was het echt dat wat ik kwijtraakte? Nu ik dit tik, denk ik,: nee. Niet mijn zin maar mijn tijd raakte ik kwijt.

Opperdepop
Na 1,5 jaar gewerkt te hebben als zelfstandige (link studio stipjes en streepjes) was het wel weer even wennen om vier dagen in de week voor een organisatie aan de slag te gaan.
De tijd in de avond besteedde ik niet meer aan mijn blog maar aan… ja, niks. De energie was op!
Maar werk was leuk! En boeiend, inspirerend en nog meer van dat.
Dus dat deed ik. Knalhard! Tot ik niet meer kon.

Ik heb weer zin!
Beetje bij beetje pak ik de draad weer op. Werk, sporten en ook weer mijn blog. Ik heb er weer zin in! Zin om weer te mogen werken als communicatieadviseur, zin om weer te sporten (oke, eerlijk, heus niet altijd 😉 ) en zin om weer te schrijven en mijn schrijfsels te delen via mijn blog.

Dus vanaf nu zal hier weer af en toe – ik leg mezelf vooral geen druk op – een nieuw bericht verschijnen. Tot snel!

Is het lang geleden….
In de zomerzon ging het bim bam bom.

[Teach in – Dinge dong]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *