Blog

Hoera! Studio Stipjes en Streepjes

Visitekaart Studio Stipjes en Streepjes_voorDe afgelopen maanden heb ik hard gewerkt aan een nieuw ‘project’. Niet zomaar een project…maar iets dat voor mij heelbelangrijk is!
Na maanden van marktonderzoek, plannen schrijven en vormgeven is het zover. Ik start mijn eigen bedrijf *tromgeroffel*: Studio Stipjes en Streepjes

Onder de naam Studio Stipjes en Streepjes ontwerp ik installaties voor kinderen, illustreer ik, geef ik creatieve workshops en later hopelijk ook vaklessen, aan kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar.

In al het werk zet ik mijn passies in: creativiteit, cultuur, techniek en natuurlijk ook mijn liefde voor kinderen en hun belevingswereld!
Ik wil kinderen uitdagen, verwonderen over hun eigen kunnen en plezier laten ervaren in het leren van iets nieuws.

Vandaag bestelde ik mijn visitekaartjes. Dat voelt leuk! ­čÖé Na 1,5 jaar volledig aan het moederschap te hebben gewijd, heb ik weer enorm veel zin om aan de slag te gaan! Wiiiieeeehoe :)!
Visitekaart Studio Stipjes en Streepjes_ACHTERKANTMocht je geïnteresseerd zijn in mijn werkwijze, een samenwerking of gewoon eens een bespreking onder het genot van een kop koffie, neem dan gerust contact op.

Ik zoek nog naar een manier om het bloggen en de website samen te voegen. Voorlopig blijven deze site en www.studiostipjesenstreepjes.nl beide actief.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *